Pedagogisch medewerker BSO 


BSO Villa Oranje

Ben je creatief, sportief en enthousiast en kun jij kinderen de ruimte geven voor hun eigen ‘ontdekkingstocht’?

BSO Villa Oranje zoekt per direct een pedagogisch medewerk(st)ers voor een naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar.

Gemiddeld 12  tot 16 uur per week

Wie ben je?

Je ziet dat kinderen van jongs af aan al vol mogelijkheden en talenten zitten. Je hebt
plezier in een creatieve en sportieve omgang met kinderen en kunt ze de ruimte geven voor hun eigen ontdekkingstocht. Je hebt een initiatiefrijke houding en staat open voor nieuwe activiteiten op het gebied van beeldende vorming, sport en spel.
Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt kritisch naar jezelf kijken.
Je bent betrokken, sensitief, enthousiast, loyaal en neemt je werk serieus. Je voelt je thuis in een creatieve, persoonlijke en huiselijke omgeving.
Daarnaast beschik je over een ruime pedagogische kennis, inzicht in groepsdynamische processen. Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt kennis van computers. Je hebt tenminste één relevante opleiding afgerond op MBO niveau 3. Woonachtig in Barendrecht of directe omgeving.

Wat doe Je:

Je bent verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van een groep jonge kinderen 4-12 jaar. Je volgt de ontwikkelingen van de kinderen en speelt hierop in door ze een veilige omgeving met daarin uitdagende activiteiten en materialen aan te bieden. Je draagt zorg voor een optimale ontplooiing van de kinderen en reageert adequaat op hun behoeften. Je rapporteert en documenteert aan ouders/verzorgers en collega’s door middel van dag beschrijvingen, tekeningen en werkstukken van kinderen.

Locatie

BSO Villa Oranje is een onderdeel van Stichting Het Kombuis en gevestigd aan de Graaf Adolfstraat 4 in Barendrecht. ( Hier is ook tennisvereniging Barendrecht gevestigd )

 

Wat biedt Stichting Het Kombuis?

Stichting Het Kombuis biedt haar medewerkers bestaanszekerheid, uitdaging en afwisseling door:

  • een arbeidscontract volgens de CAO Kinderopvang;
  • een marktconform salaris;
  • opleidingsmogelijkheden;
  • inspraak en zelfstandigheid;
  • adequate begeleiding op maat;
  • mogelijkheden voor medewerkers met nieuwe ideeën;
  • afwisselend en uitdagend werk door het grote aanbod van creatieve en sportieve activiteiten.

Sollicitaties

Ben je enthousiast over de functie en herken je jezelf in het profiel, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Overtuig ons in een schriftelijke motivatie waarom jij klaar bent voor deze functie en waarom je bij onze organisatie past! Je kunt je schriftelijke motivatie en CV met foto onder vermelding van ‘Vacature BSO Villa Oranje’ mailen naar stichtinghetkombuis@gmail.com

Voor meer informatie over Stichting Het Kombuis en BSO Villa Oranje verwijzen wij u naar onze website: www. bsovillaoranje.nl.

Plaats:

  • Barendrecht

BSO Villa Oranje

www.bsovillaoranje.nl

Postadres: Graaf Adolfstraat 4, 2991 BD Barendrecht

Contact opnemen stichtinghetkombuis@gmail.com o.v.v sollicitatie